Referenssit

Ylpeänä esittelen asiakkaideni toiveiden pohjalta syntyneitä luomuksia. Tutustu niihin ja herätä mielikuvituksesi miettimään omia sisustusunelmiasi.

Kerrostalohuoneisto – Laajasalo

Referenssi teksti puuttui

Omakotitalo – Kauniainen

Timanttimuotoja ja futurismia. Olohuoneen höyrytakka tehtiin suunnitelmieni mukaisesti kevennetyillä viisteillä ja viistetyillä laseilla. Alakerran harrastehuone sai futuristisia piirteitä. 3D-seinä on tehty Jukola Industries paneelilla. Työpisteen taustalla on opaalikalvo, mikä on taustavalaistu. Kirkkaan akryylilevyn tulosti ja asensi art4u.fi.

Kuntosali – Kauniainen

Elämyksien luominen asiakkaille on itselleni tärkeää suunnittelussa. Kun sain toimeksiannon yhdistetystä leffahuoneen ja kotikuntosalin suunnittelusta, olin innoissani.
Yhdistelmätilan muunneltavuuden mahdollisti pimentävät sähkötoimiset verhot sekä säädettävä valaistus. Tilaan haluttiin rantateema, josta tuli selkeä ja näkyvä osa kokonaisuutta. Suunnittelin huoneen pitkälle seinälle rantatapetin, jolla tapetoitiin myös ovet. Tällä tavoin kuvasta tuli kokonaisvaltaisempi ja ovet ovat kuin salaluukkuja toiseen maailmaan.

Kerrostalohuoneisto – Töölö

Perhe toivoi tunnelmaa ja tapetteja remontoitavaan kotiinsa. Kuluneen parketin alta löytyi hyväkuntoinen lautalattia, mikä lipeäkäsiteltiin. Suunnittelin asiakkaille myös keittiön ja kylpyhuoneen.
Tapetteja käytettiin lähes jokaisessa tilassa. Designers Guildin tapetit sopivat hyvin Hollannista muuttaneen perheen olemassa oleviin kalusteisiin. Jopa pieni makuuhuone tapetoitiin näyttävällä kukkatapetilla.
Tunnelmasta tuli tästä huolimatta rauhallinen. Olemassa olevia kalusteita oli runsaasti, joita verhoiltiin uudelleen. Lisäksi suunnittelin tiloihin uudet tekstiilit, jotka sopivat kokonaisuuteen.