Sisustussuunnittelija, joka ymmärtää sinua

Etsitkö sisustussuunnittelijaa Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelta? Haluatko juuri sinulle sopivan sisustusratkaisun? Olen erityisen hyvä kuuntelemaan sisustustoiveita, tunnistamaan toimivan arjen tarpeita ja tuomaan ne näkyväksi myös käytännössä. 

Näin suunnittelen sisustuksen Sinulle

Suunnitteluprosessini on hiottu tuottamaan juuri sinulle sopiva sisustusratkaisu. 

Tarvekartoitus kohteessa

Tarvekartoituksessa kuuntelen asiakkaani toiveet ja kerään kaiken tarvittavan tiedon varsinaista suunnitelutyötä varten.

Sisustussuunnitelman luominen

Kartoituksen pohjalta luon sisustussuunnitelman, jonka muoto tukee toteutusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Toteutuksen ohjaaminen

Pidän tarpeen mukaan yhteyttä remontoijaan tai rakentajaan, jotta toteutus sujuu suunnitelmien mukaisesti ja sinä pääset nauttimaan unelmiesi tilasta!

Ansaitset paremman elinympäristön

Pohjoismaissa asuvat ihmiset viettävät keskimäärin 90% elämästään sisätiloissa. Ei ole yhdentekevää miltä sisustus näyttää ja miten käytännölliset ratkaisut on suunniteltu. Hyvin suunniteltu sisustus tuo päivääsi iloa kauneudellaan ja rauhoittaa mieltäsi tilan käytön vaivattomuudella. 

Asiakaspalautteita

Katariina Järvilahti

“Tommilta onnistuu niin kaupunkikodin kuin vapaa-ajan asunnon muutoksen suunnittelu ja toivotun tunnelman luominen. Joustamiskykyisen ja kekseliään suunnittelijan kanssa löydettiin juuri meille sopiva tapa tehdä sisustussuunnittelua ja yhteistyötä. Tommi on suunnittelijana monipuolinen ja oivaltava. Tarjosipa Tommi hersyvän naurun kera apua vauvanhoidossakin.”

Riikka ja Ilkka Kaukoranta

“Päätimme käyttää suunnittelijan palvelua, koska halusimme välttää kaakelikaupan käytävillä haahuilun nälkäisten lasten kanssa. Lisäksi toiveenamme oli, että suunnittelija keksisi ideoita ja ratkaisuja, joita itse ei koskaan voisi keksiä. Tommi täytti nämä toiveet täydellisesti. Lisäksi työskentely Tommin kanssa oli vaivatonta ja mukavaa. Tommi ymmärsi puolesta sanasta, mitä haluamme. Kodistamme tuli täydellinen! Suosittelemme lämpimästi kääntymään Tommin puoleen ennen kuin aloitat kodin uudistamisen!”

Ismo Kyllönen / Digital Illustrated

”Tommi osasi poimia toiveidemme runsaudensarvesta juuri ne oikeat ja oleelliset asiat, joiden pohjalta uudelle toimistollemme syntyi meidän oloisemme, dynaaminen, viihtyisä ja toimiva sisustusratkaisu, pilke silmäkulmassa.”

Digital Illustrated

 

Marinetta Kangasharju / Inner Job

“Tommi on idearikas ja tarkka suunnittelija, joka kuuntelee asiakasta herkällä korvalla. Olemme toteuttaneet Tommin kanssa jo useamman projektin ja aina olen ollut tyytyväinen mutkattomaan prosessiin ja lopputulokseen, joka on aina enemmän kuin osasin kuvitella. “

Inner Job Oy

Katso videolta, missä Tommi kertoo suunnitteluprosessista ja supervoimastaan

Play Video

Sisustussuunnittelun Top 4 hyödyt

01.

Parempi mieli

Silmää miellyttävästä lopputuloksesta tulee väistämättä parempi mieli, joka jatkuu pitkään. Sisustuksen toteutuksessa saatu ammattilaisen apu tuo myös mielenrauhaa realisoituneiden toiveiden myötä.

02.

Toimivampi arki

Suunnittelen tilat aina funktionaalisiksi, jotta arkielämä tilassa olisi mahdollisimman sujuvaa. Hyvin toimivassa tilassa on miellyttävä viettää aikaa.

03.

Asiakkaat ja vieraat viihtyvät

Oma tila on aina myös näyteikkuna vieraille, asiakkaille tai omille työntekijöille. Tilat, jotka luovat yhteisöllisyyttä, ovat kutsuvia ulkopuolisille ja vahvistavat toimintasi uskottavuutta.

04.

Välty virheiltä

Suunnittelun ansiosta virheiden määrä urakointivaiheessa pienenee. Sinulla on lisäksi tarkempi tieto budjetista, toimivista materiaaleista, kalusteista sekä niiden käytöstä.

Varaa maksuton kartoitus

Maksuttoman kartoituksen tarkoitus on tehdä kattava tarvekartoitus suunnitteluprojektista. 
Kartoituskäynti voidaan pitää asiakkaan luona tai videopalaverina.