Kerrostalohuoneisto – Tapiola

Asiakkaat, joille olin suunnittelut rivitaloasunnon sisustuksen pyysi jälleen apua uuden kerrostaloasunnon sisustuksen suunnittelussa. On ihana tehdä uusia projekteja tuttujen asiakkaiden kanssa. Aiemmasta suunnitelmasta pystyimme hyödyntämään paljon olemassa olevia kalusteita.

Olemassa olevien kalusteiden käyttö uudessa asunnossa on mielestäni hyvä asia. Se kertoo kalusteiden laadusta ja yhdessä kuljetusta matkasta asiakkaiden kanssa. Esimerkiksi makuuhuoneessa tuotiin kalusteiden ympärille uudet tekstiilit, valaisimet sekä kalusteiden sävyä tukeva väri seinille. Näin saatiin raikas ja tunnelmallinen lopputulos.

Työ- ja vierashuoneessa taulu on aseteltu niin, että se tavoittaa myös katsojat olohuoneen puolelta ja toivottaa tervetulleeksi huoneeseen. Työpisteeltä on näkymä yläilmoille ja taitaa sieltä pala mertakin pilkottaa. Taide tekee viimeisen henkäisyn tilaan, mutta voi olla myös sisustuksen johdatteleva lanka. Kalusteiden lisäksi taiteen sijoittelulla on suuri merkitys tilojen dynamiikan kanssa.